DCM Plzeň

Adventní rekolekce

Klasická adventní duchovní obnova pro mládež (14-29).

Termín: pátek 6. 12. 2019 večer – neděle 8. 12. 2019 odpoledne

Rekolektor: jáhen Elva Frouz

Místo: Lomec u Vodňan

Náplň: silentium, promluvy, příležitost ke svátosti smíření a duchovnímu rozhovoru, prostor pro osobní modlitbu, pobyt v přírodě, odpočinek

Cena: dobrovolný příspěvek, v doporučené výši 500 Kč

Přihlášky zasílejte do pátku 29. 11. 2019 na dcm@bip.cz.

Začátek v pátek kolem 18. hodiny (ubytování, večeře, první promluva), konec v neděli odpoledne (mše sv. s farností, oběd). Strava zajištěna. Ubytování: Na jedno- a dvoulůžkových pokojích. Kapacita: max. 15 osob; rekolekce se budou konat, přihlásí-li se nejméně 5 osob.

Bydlíme spolu na patře, každý sám ve svém pokoji. Spacák, karimatku ani povlečení nepotřebujeme, zato přezůvky se hodí. Toalety a sprchy jsou společné na patře.

Jídlo nám připraví sestry v dostatečném množství, my si je vždy jen vyzvedneme, naservírujeme a sklidíme po sobě stoly. Nádobí je k disposici. Pokud máte někdo dietu, dejte prosím co nejdříve vědět (nejpozději do uzávěrky přihlášek).

Během rekolekce se dodržuje silentium (více o něm řekne rekolektor). V době osobního volna je možno spát, modlit se, číst si, procházet se po okolí (jede se sem: https://mapy.cz/zakladni?x=14.1872958&y=49.0953882&z=17&source=base&id=1713950 ), zajít na duchovní rozhovor s rekolektorem nebo ke zpovědi, atd.

S sebou se hodí: vlastní Bible, oblíbená nebo rozečtená duchovní kniha, psací potřeby a papíry/bloky k zapisování postřehů, myšlenek; ovoce, sladkosti apod. dle osobní potřeby; atd…

Sraz je v pátek v 18 hod na Lomci, před vstupem do kláštera.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *